Antal träffar: 1

Buustamons Fjällgård

Jämtlands län - Åre

Allmänt

 

Konferens

40

Boende

40

Restaurang

120

Fest

180

Julbord

120

Aktivitet

180

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

fjrigjwwe9r4KUND:EgenText

Välkommen till Buustamons Fjällgård, Åreskutans högst belägna hotell

Här finns en genuin och kreativ fjällmiljö, 732 möh. Köket hämtar inspiration i de jämtländska råvarorna och omnämns ofta som en av Åres bästa restauranger.

Konferens, fest, bröllop eller bara avkoppling. För oss är det lika viktigt att alla sinnen får sitt, ”som hemma men ändå inte” med det bästa av det bästa från fjällen.

Här får ni tillgång till en fantastisk natur och en mängd aktiviteter. Boka hela stället för er själva, boende i dubbelrum, totalt 24 bäddar eller 40 bäddar med våra stugor. Restaurangen har 180 sittplatser.

 

Utbud

Ansluten till

Läge

Om oss

Konferens

Boka Buustamon exklusivt för din grupp!

Buustamon ligger i vackra Ullådalen, halvvägs upp på Åreskutan och har sin helt egna historia. Stället lämpar sig för sällskap från åtta upp till fyrtio personer och har öppet året om.


Vi har full service för er, tillhandahåller ett personligt boende och serverar fantastiska måltider i vår välrenommerade restaurang. Här finner ni en perfekt och inspirerande miljö för konferenser, kurser, teambuilding, kick off, ledningsgrupper eller annan representation. Åre by ligger inom 10 min bilvägen.

Kapacitet

Vi erbjuder

Pris

Boende

Bo unikt mitt på fjället. Hos oss råder total avkoppling, långt ifrån vardagens stress.

På Buustamon finns 12 dubbelrum. På sängen väntar en skön morgonrock och tofflor att tassa runt i. Hos oss är det som att bo hemma – fast borta. Dusch och toalett hittar ni i korridoren precis som i svunnen tid. Våra gäster har tillgång till vår relaxavdelning med bastu och varma utomhusbad varje eftermiddag. 

Det finns också möjlighet att hyra till Buustundra, Buuslya & Buusnästet.

Buusnästet
Vår minisvit 25 kvm, belägen 50 m ovanför Buustamons Fjällgård, precis där man kliver i skidorna för att ta sig ut i backen. 1 sovrum/2 bäddar.

Buuslya
Vår mindre lägenhet på 40 kvm, belägen 50 m ovanför Buustamons Fjällgård, precis där man kliver i skidorna för att ta sig ut i backen. 2 sovrum/4bäddar.

Buustundra
Vår stuga på 120 kvm, belägen 50 m ovanför Buustamons Fjällgård, precis där man kliver i skidorna för att ta sig ut i backen. 4 sovrum/8 bäddar.

 

Kapacitet

Rummens standard

Vi erbjuder

Pris

Restaurang

Konferens, fest, bröllop, eller bara avkoppling - Vårt kök brinner för råvaror av god kvalitet, gärna sådana som står att finna naturligt i Jämtland.
De tillagas från hjärtat och ofta med inspiration från olika bergsområden över hela världen. Till maten har vi ett generöst utbud av vin, champagne och andra ädla drycker.

Glöm inte prova våra egna snapsar som vi tillverkar i vårt eget Bränneri! Detta avnjuter ni i en stämningsfull miljö i restaurangen, kanske framför brasan eller under vår-sommar-höst, utomhus på vår solaltan. Unna dig skidåkning eller vandring med guldkant!

Bröllop
Vi vill att just er fest ska bli ett minne för livet Tänk er att få dansa bröllopsvalsen ovanför trädgränsen, 732 möh, på Åreskutan, med fjällnatur utanför fönstret. Bröllopsmiddagen är givetvis en av festens höjdpunkter, men det är så mycket mer som spelar in för att få en oförglömlig kväll.

Vigsel i backen eller på vår altan, dans till orkester eller kanske en dj som ser till att festen blir långlivad, ni väljer och vi förmedlar. Hos oss har ni möjlighet att fira fram till kl 02.00.

Vi vill att just er fest ska bli ett minne för livet, välkomna upp till oss!

Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Fest/Event

Bröllop
Tänk er att få dansa bröllopsvalsen ovanför trädgränsen, 732 möh, på Åreskutan, med fjällnatur utanför fönstret. Bröllopsmiddagen är givetvis en av festens höjdpunkter, men det är så mycket mer som spelar in för att få en oförglömlig kväll. Vigsel i backen eller på vår altan, dans till orkester eller kanske en dj som ser till att festen blir långlivad, ni väljer och vi förmedlar. Hos oss har ni möjlighet att fira fram till kl 02.00. Vi vill att just er fest ska bli ett minne för livet, välkomna upp till oss.

Vi tar emot bröllop i slutet av april–november samt under januari och kan då erbjuda er våra allra bästa boendepriser från 595–995 kr/person, del i dubbelrum inkl. frukostbuffé, enkelrumstillägg 300 kr/person.

Bröllopspaket
Vi har gjort ett förslag på en bröllopsmeny med det vi tycker passar allra bäst här hos oss. Till det hjälper vi till att välja ut passande dryck till bra kvalitet. Bröllopspaket inkl dryckespaket 1 450 kr/person inkl moms.

Bröllopsfesten är ett minne för livet, Välkomna!

Kapacitet

Vi erbjuder

Kontakta

Julbord

Vi väntar på fler uppgifter från Buustamons Fjällgård.

Kapacitet

Kontakta

Aktiviteter

Besök Buustamons Bränneri, ett av Sveriges minsta lagliga brännerier!
Sedan år 2000 bränner vi eget brännvin i källaren på Buustamons Fjällgård. Vi använder socker, vete eller potatis från lokala odlare. Intill bränneriet finns en mysig brännvinskällare där ni kan prova våra snapsar.

Utomhusbad och Relax Bada i våra vedeldade utomhusbad och njut av bastu- & relaxavdelningen. Vad sägs om en bastubricka med korv, oliver och småtilltugg och tillsammans med diverse drycker få det uppdukat i relaxavdelningen?

Utöver våra egna aktiviteter samarbetar vi med de bästa i och kring Åre för att ge er minnesvärda upplevelser. Sommartid finns massor att göra, tex Kabinbanan, Hyra ELcykel, Hyra cykel landsväg, downhill, crosscountry, Sevärdheter och utflykter, Zipline, SPA, Porsche drivning, Forspaddling, Ridning, Fiske, Gastronomy Walk.

Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Citykonferensen Ingenjörshuset 

Konferera mitt i Stockholm city med bästa läget!

Citykonferensen Ingenjörshuset 

Konferera i rymden! En konferens i Polhemssalen är nästan ett måste för er som vill överraska & inrama er sammankomst med en extraordinär upplevelse!

Läs mer »

Körunda Hotell 

Rakt fram och två högersvängar från Stockholm. Allt i ett hus! Historisk mötesplats för moderna människor!

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

8 okt 2020 i Sthlm:
Countryside Meetings »

4 nov 2020 i Sthlm:
Större Möten & Event »

9 nov 2020 i Gbg:
Möteskulturdagen »

23 nov 2020 i Lund:
Möteskulturdagen »

30 nov 2020 i Sthlm:
Möteskulturdagen »

Till Informus Facebook